KR Audio

Exklusiva förstärkare


KR Audio är en exklusiv tillverkare där varje produkt förbeställs och sedan byggs för hand. Fabriken ligger i Tjeckien där grundaren Riccardo Kron levde och verkade. Riccardo hade en bred teknisk kunskap och ett brinnande intresse för bra ljud. Tack vare det utformade han förstärkare som genom åren alltid har fått bästa möjliga recensioner och testresultat. Med en standard av högsta kvalitet i varje komponent får du en produkt som kommer att lyfta din musikupplevelse avsevärt. 

En unik upplevelse


​​​​​​​Genom att beställa en produkt från KR Audio får du en unik förstärkare som byggs efter din beställning. All produktion sker för hand och varje förstärkare är utvecklad till perfektion innan den hamnar i ditt vardagsrum. Exklusiviteten, kvaliteten och unikheten i att varje förstärkare tillverkas för hand på beställing ger dig den bästa helhetsupplevelsen.

Teknisk framkant inom förstärkare

Grundaren Riccardo Kron startade företaget för att förmedla sina egna konstruktionslösningar om hur en förstärkare bör byggas. Den karismatiske och tekniskt skicklige Riccardo dog i cancer 2002 och hans änka Eunice har sedan dess drivit företaget.

VA-680 Stereo Amplifier